Adresseoplysninger

Fysiodema ApS, Egernvej 69, 2000 Frederiksberg
CVR: 34229082
Telefon: + 45 2041 2363, E-mail: fysiodema@fysiodema.dk

Betalingsoplysninger

I shoppen kan der betales med Dankort.

 

 

Handelsbetingelser

Læs vores handelsbetingelser her.

 

 

 

FORTRÆFFELIG SUPPORT

Vi er stolte af vores kundeservice. Udover at holde vores kunder opdateret med de seneste tips og tricks omkring (B)STRONG, så bestræber vi os også på at yde den bedste support på vores produkter, hvis du nogensinde skulle få problemer.

KVALITETSPRODUKTER

FREMSTILLET I U.S.A. Vores produkter er lavet i hånden, bruger de bedste materialer og bliver kvalitetstjekket, før de sendes ud. Ingeniørarbejde og videnskabelig ekspertise er nøglen bag produktionen af bælter, der er behagelige, har en overkommelig pris og er lette at bruge.

EKSPERTRÅD

En omfattende bearbejning af litteraturen i kombination med tusindvis af sessioner med BFR-træning står til grund for tilblivelsen af (B)STRONG-metodologien. Vi bestræber os på at være frontløbere på denne nye træningstilgang. Som medlemmer er vores mål at oplyse dig om de seneste tips og tricks til din (B)STRONG BFR-træning.

Vi er et kreativt team

VIL DIN ORGANISATION HAVE ON-SITE TRÆNING?

Hvis I gerne vil have en mere personaliseret introduktion til (B)STRONG BFR-træning, så send os gerne en anmodning. Vi arbejder med flere forskellige professionelle, så vi kan yde praktiske hand-on instruktioner og træning. Når vi kender jeres mål, vil vi lave et forslag til, hvordan vi bedst får jeres team klar til (B)STRONGE BFR-træning.

Er du ikke i en organisation? Intet problem, vi er her for at hjælpe. Send bare dine spørgsmål ind, og så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Navn*
Email*
Emne
Besked

PIONERER

Endeløs kreativitet. Vi holder altid kreativiteten oppe. Vi udfordrer vores kreativitet hver dag, så vi kan sparre med de mest innovative hjerner i samfundet.

PROBLEMKNUSERE

Vi sigter efter storhed. Vi bestræber os på at dele vores viden, så brugere og udviklere kan få udbytte af det.

DEDIKERET TEAM

Support hele vejen igennem. Vi deler vores ekspertise og viden indenfor web design, så  du kan udvikle dig og skille dig ud fra konkurrenterne.