BFR I NYHEDERNE
VINDER INDPAS SOM EN TRÆNINGS-REVOLUTION

``RESTRIKTION AF BLODGENNEMSTRØMNINGEN ER EN GAME CHANGER``

Studier har vist at det at løfte 20% af din maksimale styrke kan øge muskelvæksten og -styrken i samme grad som ved brug af maksimal styrke, som er er ca. 70%. 

``NY METODE KAN GAVNE ATLETER``

"Det har fanget NFL's interesse. Dr. Matthew Matavas - head team physician for St. Louis Rams og præsident for NFL Team Physicians Society - sagde, at han er optimistisk ved BAMC's tidlige resultater og tror, at BFR-træning kan have en praktisk applikation for spillere, der er ved at komme sig over skader eller operationer.

"Den største fordel ved denne teknik," sagde Matava, " er muligheden for at øge muskelstyrken samtidig med at undgå stress på ledende som ved træning med tunge vægte."

``ET NYT OG REVOLUTIONÆRT TRÆNINGSSYSTEM``

"Jeg tror, at det er den mest revolutionære træningsmetode, jeg nogensinde har set" - Seks gange olympisk medljevinder Bode Miller.

``BLIV STØRRE - LØFT MINDRE``

"Den største fordel ved okklutionstræning er, at det faktisk tillader kroppen at respondere på øvelser med lav intensitet (bedst for fedttab) men også øvelser med moderat intensitet (bedst for muskelforøgelse). Det betyder, at du får de samme fordele ved at løfte let som ved at løfte tungt."