HVORDAN DET FUNGERER
En hurtig intro omkring teorien bag BFR

HVAD ER (B)STRONG?

SMART OG EFFEKTIV STYRKETRÆNING

BLOOD FLOW RESTRICTION (BFR)-TRÆNING

NY METODE INDENFOR STYRKETRÆNING

(B)STRONG er et produkt, som kan regulere blodgennemstrømningen i kroppen - (BFR)-træning. Produktet består af hardware og software og indeholder tutorials i applikation og viden. Vores træningsmetode benytter en sikker, naturlig, fysiologisk manipulation af blodgennemstrømingen i kroppen, så du ser en betydelig forøgelse i styrke og form.

SIKKERHED

KOMPLIKATIONER OG MODSIGELSER

HVEM KAN BRUGE (B)STRONG

BRUGT AF FOLK I ALLE ALDRE

(B)STRONG tilbyder et specifikt træningspogram samt retningslinier for din sikkerheds skyld. (B)STRONG er et sikkert produkt, hvis blot retningslinjerne bliver fulgt. Hvis du har nogen form for komplikationer eller spørgsmål til, om BFR-træning er sikkert for dig, så søg rådgivning hos en læge.

Virkning

STUDIER OG BEVIS

HVILKEN DOKUMENTATION ER UDGIVET?

MED VIDENSKABEN I RYGGEN

De positive effekter af BFR-træning er blevet studieret grundigt og publiceret i videnskabelige tidsskrifter. Beviserne er tydelige. Det virker!

MEKANISMEN BAG

VIDENSKABEN OG MEKANISMEN BAG

HVAD SKER DER MED KROPPEN?

PARADIGMESKIFT

Vi plejede at tro, at det var nødvendigt med tunge vægte, hvis man gerne ville opbygge styrke. BFR-træning har bevist, at det ikke er sandt. Selvom vi stadig har meget at lære, så lad os præsentere dig for vores teori indtil videre, om hvad der sker med kroppen.

KONKLUSION

STYRKNING AF HELE KROPPEN

BFR-TRÆNING VIRKER

SMART OG EFFEKTIV TRÆNING

BFR-øvelser tager kort tid og kræver kun lette vægte, men giver lignende resultater som med træning af tunge vægte i længere tid. Det er en kæmpe fordel for dine muskler og led, der ikke lider overlast.